Dating sites Top 10 België, Nederland

Datingsite:Doelgroep:Reviews:Score:Website:
Singles
Reviews(6698)
9.8
Onze Review
Bezoek website
Hoog opgeleiden
Reviews(5698)
9.6
Onze Review
Bezoek website
50+ Plussers
Reviews (6798)
9.3
Onze Review
Bezoek website
Exclusief daten
Reviews (8698)
9.1
Onze Review
Bezoek website
Gays
Reviews(4698)
9.0
Onze Review
Bezoek website
Singles
Reviews(9876)
8.9
Onze Review
Bezoek website

Dating Sites Top 10? Dit is de juiste pagina! Wij maken al jaren reviews van de meest populaire en betrouwbare dating websites in België en Nederland.

1. De beste dating website van 2019 gaat nog altijd naar Parship!

dating sites top 10

Parship is één van de grotere dating websites in België en Nederland. Ze beschikken over een enorm klantenbestand. Een van de hoofdredenen dat Parship nog altijd op nummer 1 staat, is de betrouwbaarheid. Ze werken met een goeie screening en vragenlijst wat de kwaliteit absoluut ten goede komt!

Ze beschikken uiteraard over een professionele applicatie voor uw smartphone. Je kan Parship zelf gratis testen maar uiteraard heb je alle leuke opties in de betalende versie. Wat wij dan ook aanraden als je serieus aan de slag wilt om te daten.

MAAK GRATIS PARSHIP ACCOUNT

Lees Hier onze uitgebreide review van waarom Parship op nummer 1 staat in onze top 10 van dating websites

2. En het zilver gaat naar: Match4me

dating sites top 10

Niet toevallig dat de datingwebsite Match4me op de tweede plaats staat in onze Top 10 Dating Sites. Match4me richt zich al jaren tot hoger opgeleide singles en personen. Dit is een specifieke niche die wel wordt gesmaakt de laatste jaren! Voor de mannen een pluspunt: de laatste jaren schrijven meer en meer vrouwen zich in op de datingsite van Match4me. Er zitten verschillende doelgroepen op de gratis datingsite aanwezig: dokters, advocaten, kappers, zelfstandigen, … Match4me is ook al jarenlang een betrouwbare speler in de dating wereld en staat dus dik verdiend op de tweede plaats.

Lees hier onze uitgebreide review van Match4me.

 

3. En het brons gaat naar: 50plusmatch

Op de derde plaats staat de dating website van 50plusmatch. Zoals de naam al doet vermoeden is deze datingwebsite gericht op 50 plussers. Via deze betrouwbare datingwebsite kan je ook na je 50 jaar een perfecte date vinden! Veiligheid en betrouwbaarheid dragen de eigenaars van 50plusmatch hoog in het vaandel. Dus hier ben je aan het juiste adres. Aanmelden is trouwens gratis!

Lees hier onze uitgebreide review van 50plusmatch

 

4. Elitedating scoort 9.1 op 10!

Elite Dating Review

Elite Dating is al jaren een gekende naam in de online dating wereld. Dit is een serieus platform voor serieuze singels. Kwaliteit staat bij Elite Dating op de eerste plaats. Ok, je moet wel een lange vragenlijst in vullen en dit neemt wel even tijd in. Maar dit gaat de kwaliteit van deze populaire dating website ten goede. Op deze manier zitten er enkel serieuze mensen op deze dating website. Daarom scoort Elite Dating een mooie 9.1 op 10 in onze Top 10 van beste dating websites!

Lees hier onze uitgebreide review van Elite Dating

 

5. Gayparship Beste Gay dating website!

Gayparship haalt een mooie 9.0 op 10 in onze vergelijkingstabel van beste dating websites. Dit is dan (voor de gays onder ons) de beste dating website. Gayparship is trouwens een onderdeel van de immens populaire dating website Parship. Wil je als gay veilig en snel op dating gaan, dan ben je bij Gayparship aan het juiste adres. Inschrijven is trouwens gratis! Ook qua veiligheid scoort Gayparship het maximum van de punten!

Lees hier onze uitgebreide review van Gayparship

 

6. Meetic haalt 8.9 op 10

Meetic staat op plaats 6 in onze TOP 10. Ook Meetic is een vrij populaire dating website in België en Nederland. Zodra je bent ingeschreven kan je onmiddellijk beginnen zoeken naar een mogelijke match via de contactfilter. Meetic doet wat het moet doen: het laat mensen zeer eenvoudig met elkaar daten!

Lees hier onze uitgebreide review van Meetic

ONZE DATING WEBSITE FAVORIET VAN 2019?
PARSHIP!

MAAK GRATIS ACCOUNT