SF Dating Review

sf dating review

Welkom bij deze SF Dating Review!

We schrijven vandaag een uitgebreide review over de dating website: SF Dating. (Secret Flirt). Dat er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe date hoeven we je niet te vertellen. Maar het grootste probleem dat we veel horen is dat singles niet direct weten op welke dating website ze zich moeten aanmelden. En we kunnen ze geen ongelijk geven want er zijn echt wel veel dating websites online. Of SF Dating een goede of een slechte dating website is kan je hieronder ontdekken.

sf dating betrouwbaar

Wat is SF Dating

Sf Dating is al een 9 tal jaar actief in de online dating wereld. Ze zijn namelijk opgestart in 2009. SF staat dus voor Secret Flirt. Je kan deze dating website zien als een “standaard” dating website met dat verschil dat er toch veel mannen en vrouwen op zitten die wel houden van een flirt en zo graag op date gaan. Als we even kijken naar de website zelf van SF dating dan is alles zeer duidelijk. Je kan je snel en gratis aanmelden. Uiteraard moet je wel minstens 18 jaar oud zijn om te

Hoe werkt SF Dating

De werking van deze dating website is gelijklopend zoals eigenlijk de meeste dating website. In enkele korte stappen kan je direct starten met het zoeken van een nieuwe date. Als eerste maak je uiteraard een gratis account aan. Daarna moet je even je mail controleren en klikken op de bevestigingslink op je account te activeren. En als laatste log je dus in en vul je uw profiel in! Zo nu kan je al even rustig kijken welke mannen en vrouwen er allemaal actief zijn bij SF Dating.

 

SF DATING VIDEO

sf dating review

SF Dating prijzen

Bij SF Dating heb je de keuze uit 2 accounts. De eerste is uiteraard de GRATIS acocunt. De betalende account is de Topmember account.

Hierbij de GRATIS Mogelijkheden:

 • Uitgebreid (onbeperkt) zeken in het memberbestand
 • Profielen compleet kunnen bekijken
 • Selecties maken van profielen
 • Q-Reply berichten sturen
 • Controleren of je berichten gelezen zijn
 • Foto’s plaatsen
 • Overzichten profielbezoekers

En hier de Topmember Mogelijkheden:

 • Onbeperkt mail-verkeer
 • Foto-verzoeken
 • Chatverzoeken
 • Flirts sturen
 • 1:1 chat op desktop en mobile devices
 • Externe contact gegevens vanaf het 2de bericht uitwisselen

Dus zoals je ziet heeft de betalende account uiteraard alle premium functies en kan je dus alles onbeperkt doen. Maar toch raden wij aan om als eerste een gratis account te maken. Zo heb je geen verplichtingen.

sf dating reviews

SF Dating Korting

Momenteel vinden we geen speciale kortingen terug op de website van SF Dating. Op zich is dit niet zo erg omdat je eenvoudig een gratis account kan aanmaken. Dit raden wij dus ALTIJD aan!

GRATIS AANMELDEN 

SF Dating Ervaringen online

We hebben uitgebreid gezocht op Google naar ervaringen of reviews over SF Dating. Er staan enkele reviews online die bijna allemaal positief zijn. De ervaringen die mensen schrijven zijn zoals bij alle dating websites uiteenlopend.

Is SF Dating Betrouwbaar?

Zoals je in het begin van onze SF Dating review kon lezen is SF Dating al gemiddeld 10 jaar actief met deze dating website. Dus dit moet antwoord geven op de meeste vragen. Er is trouwens ook een klantendienst die je via de website kan contacteren. Dus als je vragen hebt kan je altijd direct bij hen terecht.

sfdating korting

Conclusie SF Dating review

Kom je terecht bij SF Dating en vraag je je af of dit wel de moeite is om een account aan te maken? Wij zijn al enkele weken actief op deze dating website en hebben geen slechte ervaringen ondervonden. In tegendeel, het aanmelden verliep zeer vlot. Je kan trouwens alles uitvoeren op je smartphone ook wat toch net ietsje handiger is tegenwoordig. De naam Secret Flirt hebben ze dan ook niet gestolen want we hadden het gevoel dat de meeste mannen en vrouwen er graag op los flirten in deze dating website. Maar zoals altijd waarschuwen we jullie. Maak eerst een gratis account aan bij SF Dating. Je kan je snel en vooral gratis aanmelden bij deze dating website. Zo kan je eerst zien welke mannen en vrouwen er allemaal op deze dating website zitten.

Klik op de link hieronder en maak een gratis account aan.

GRATIS AANMELDEN