Seniorengeluk review

seniorengeluk review

Welkom bij deze Seniorengeluk Review!

Er zijn de laatste jaren enorm veel dating websites bijgekomen. Het is voor de meeste senioren dan ook niet altijd even duidelijk welke de goede en vooral betrouwbare dating websites zijn. Daarom gaan we vandaag een uitgebreide review doen van Seniorengeluk. Dit is al jaren een zeer populaire dating website voor senioren. Op het einde van deze seniorengeluk review zal je zien of we deze dating website aanraden of niet. Veel leesplezier 😉

seniorengeluk ervaringen

Wat is Seniorengeluk

Ben je een vijftigplusser en op zoek naar een date? Dan ben je bij de dating website van Seniorengeluk aan het juiste adres! In België en Nederland is er een zeer groot aantal vijftigplussers die nog gelukkig nog zeer actief is. Als we even in detail kijken naar de website van Seniorengeluk zien we dat deze al meer dan 15 jaar online staat. De firma doet er trouwens alles aan op fake of nepprofielen tegen te houden. Dus ze richten zich specifiek op mannen en vrouwen boven de 50 jaar, en het moet gezegd: ze doen dit zeer goed!

Hoe werkt Seniorengeluk

De werking van deze populaire dating website is zeer eenvoudig. Op de website van Seniorengeluk kan je een gratis account aanmaken. Na het aanmelden hoef je enkel even te klikken op de bevestigingslink in je e-mail. Daarna kan je uw profiel invullen en direct op zoek gaan naar een nieuwe date. Dus dit duurt effectief maar enkele minuten. Het is altijd leuk om je gratis even aan te melden en te kijken naar de mogelijkheden op deze dating website.

SENIORENGELUK VIDEO

seniorengeluk review

Seniorengeluk prijzen

Op de website van Seniorengeluk heb je de keuze uit 2 accounts. Zo is er de gratis ofwel Standaard account en dan heb je uiteraard ook nog de betalende of VIP account.

In de standaard(GRATIS) account heb je volgende mogelijkheden:

 • Gratis profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

In de VIP account heb je volgende opties:

 • Alle opties van in de standaard account
 • FotoZapper gebruiken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

seniorengeluk reviews

Singles 50 België

De doelgroep van Seniorengeluk is dus overduidelijk single mannen en vrouwen ouder dan 50 jaar uit België(of Nederland). Ben je onlangs terug single geworden of ben je al jaren allen en wil je terug op date gaan zonder verplichtingen dan is de dating website Seniorengeluk zeker een oplossing! Zo kan je met met mensen daar op date gaan om iets te gaan drinken, eten, …

 

Seniorengeluk Korting

Ben je nieuw bij Seniorengeluk of wil je genieten van een korting? Dan raden wij aan om gewoon eerst je gratis aan te melden en zo alle mogelijkheden te ontdekken. Op speciale gelegenheden zal je dan een mail ontvangen met kortingen.

GRATIS AANMELDEN 

Seniorengeluk Ervaringen online

Wat zijn de ervaringen van Seniorengeluk op het internet? Wel als je zelf even zal kijken dan zal je zien dat eigenlijk het grootste gedeelte van de reviews en ervaringen van Seniorengeluk zeer positief zijn! Dit is voor ons dan ook geen verrassing! Wij hebben deze dating website enkele weken zelf getest en zijn zeer tevreden hoe alles verloopt. Het aanmelden gaat uiteraard zeer vlot maar ook daarna werkt alles prettig. Het is wel belangrijk kom je profiel zo volledig als mogelijk in te vullen. Op deze manier zal je sneller mensen hebben die je contacteren voor op date te gaan. Dit is niet meer dan normaal want je zal toch ook geen date vragen met een profiel waar er bijna niets op staat.

Is Seniorengeluk Betrouwbaar?

Deze populaire datingwebsite Seniorengeluk kan je gerust 100% vertrouwen. Wij hebben geen slechte ervaringen gehad de laatste weken of rare dingen gezien. Op de website van Seniorengeluk kan je onderaan in de footer een bedrijfsgegevens pagina terugvinden. Hier staat duidelijk het adres(Nijmegen, Nederland). We vinden er ook andere belangrijk gegevens terug zoals BTW nummer en KVK nummer. Deze hebben wij uiteraard even gecontroleerd en dit klopt.

seniorengeluk betrouwbaar

Conclusie Seniorengeluk review

De datingwebsite van Seniorengeluk raden wij dus zeker aan zoals je in ons Seniorengeluk review hierboven kon lezen. De website werkt gewoon zeer vlot en ook wij hadden na korte tijd al direct enkele mensen die met ons op date wilden gaan. We zijn ook fan van het feit dat ze er alles aan doen op fake of nep profielen tegen te houden en te bannen. Ben je een enthousiaste vijftigplusser die op zoek is naar een leuke date dan kan je bij Seniorengeluk zeker terecht. We raden jullie wel aan om eerst even gratis aan te melden en zo uw potentiële dates al even te bekijken. Op deze manier zie je ook direct hoe vlot deze website werkt. Veel succes 😉

Klik op de link hieronder en maak een gratis account aan.