Regioswingers review

regioswingers review

Welkom bij deze Regioswingers Review!

De tweede datingwebsite die we vandaag bekijken is een niet alledaagse. We hebben de laatste weken een account aangemaakt op de dating website van Regioswingers. Dit is dus een dating website die zich richt op mannen, vrouwen of koppels die graag swingen(partnerruil). Je kan je wel voorstellen dat dit eigenlijk een vrij gesloten wereld is en dat de mensen die dit doen veel waarde hechten aan privacy. Ben je dus een man, vrouw of een koppel die je eerste stappen wil zetten in deze toch wel zeer interessante wereld? Lees dan onze review en ontdek of we regioswingers aanraden of niet.

regioswingers ervaringen

Wat is Regioswingers

Regioswingers is dus een website waar je mensen kan ontmoeten die ook houden van swingen. Swingen betekent eigenlijk partnerruil. Dit kan zowel actief als passief zijn. We hebben gekeken op het internet naar andere (Belgische) websites die dit aanbieden en er zijn bijna geen andere. Zoals je kan zien op de website van Regioswingers doen ze er alles aan om het veilig en discreet te houden. En hier krijgen ze dan ook het maximum van de punten voor.

Hoe werkt Regioswingers

Als je de eerste stappen gaat wagen in de wondere wereld van het swingen kan je alvast gratis starten. In enkele minuten kan je zien wie er allemaal op deze website zit en of er een potentiële swingdate tussen zit voor jullie. Het aanmelden is gratis en gaat dus zeer snel. Het enigste dat je hoeft te doen is even klikken op de bevestigingslink in uw e-mail. Daarna kan je direct aan de slag. Vergeet wel niet uw profiel goed in te vullen. Op deze manier zullen ook andere mensen u contacteren voor meer info of om op date

 

REGIOSWINGERS VIDEO

regioswingers review

 

Regioswingers prijzen

Zoals je hierboven kan lezen is het aanmelden dus gratis en dan beschik je direct over een Standaard account. Wil je genieten van alle premium functies dan kan je altijd upgraden naar de VIP account.

Functies Standaard(GRATIS) Account:

 • Gratis profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

Functies VIP Account:

 • Alle functies van de Gratis Account
 • FotoZapper gebruiken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

Je hebt al VIP toegang voor €24.99/ 1 maand. Twee maanden is slechts €19.99/maand en Vier maand is het goedkoopste voor maar €14.99 per maand.

regioswingers betrouwbaar

Swinger Party België

Woon je in België en ben je op zoek naar swing of swingers avonturen? Dan kan je zeker terecht op de website van Regioswingers! Alles verloopt snel en vooral in alle discretie! Uw identiteit is ten allen tijde beschermt. Wij hebben zelf enkele weken terug een account aangemaakt op deze website en we hebben zelf ondervonden dat hier enkel serieuze mensen opzitten die privacy hoog in het vaandel dragen. Dit is dan ook één van de succesfactoren van deze website.

Regioswingers Korting

Wil je starten bij deze dating website van Regioswingers dan raden wij jullie aan om eerst een gratis account aan te maken. Momenteel zijn er geen kortingsacties actief, maar na het gratis aanmelden krijg je af en toe een mail met nieuwe kortingen.(meestal op speciale gelegenheden)

GRATIS AANMELDEN 

Regioswingers Ervaringen online

We hebben ook even gezocht op Google naar andere ervaringen, reviews van de dating website Regioswingers. De meeste reviews zijn alvast zeer positief. Maar veel echte ervaringen hebben we niet terug gevonden. En dit hadden wij eigenlijk wel verwacht. Waarom? Wel omdat de mannen en vrouwen in deze community niet graag hun identiteit online weergeven.

Is Regioswingers Betrouwbaar?

De dating website van Regioswingers kan je zeker vertrouwen. Het is nu drie weken dat we actief zijn op deze dating website en ze doen wat ze zeggen en vooral het gebeurt in discretie. Onderaan de website vinden we trouwens ook de Bedrijfsgegevens pagina terug. Hier zien we dat ze gelegen zijn in Nijmegen(Nederland). De andere vermelde gegevens(BTW Nummer + KVK Nummer) hebben wij uiteraard even gecontroleerd en deze kloppen.

regioswingers reviews

Conclusie Regioswingers review

Zo dit was onze Regioswingers review voor vandaag. Wij hebben de laatste weken zeer veel bijgeleerd … Maar zijn eigenlijk aangenaam verrast van deze website en ook van de swing community in het algemeen. Alles verloopt heel leuk en zonder verplichtingen. Zoals altijd raden we jullie wel aan om gewoon eerst te starten met het aanmaken van een gratis account bij deze dating website. Later kan je nog altijd upgraden naar de VIP account om te genieten van alle premium functies. Maar met de standaard of gratis account kan je al na enkele minuten zien wie er allemaal op deze dating website van Regioswingers zit. Veel succes!

Klik op de link hieronder en maak een gratis account aan.