Ondeugend Daten Review

ondeugend daten review

Welkom bij de Ondeugend Daten Review!

Deze week bekijken we terug enkele populaire dating websites. Er zijn tegenwoordig zeer veel mensen die “plots” terug vrijgezel worden. Dit heeft uiteraard verschillende oorzaken. Maar wat deze mensen vooral willen is terug genieten van het leven. Veel van de nieuwe vrijgezellen hebben tijd verloren in een lange relatie. Sommige mensen zijn vrijgezel na een relatie van 10-20 jaar. Dus is het niet altijd evident om direct een nieuwe partner te zoeken. En niet iedereen wil dan ook een vaste nieuwe partner.

Op onze website maken wij dus reviews van de betere dating websites. Als we zien dat de dating website niet betrouwbaar is dan maken wij er zelfs geen review van! Hieronder kan je dus verder lezen of we Ondeugend Daten aanraden of niet.

ondeugend daten ervaringen

Wat is Ondeugend daten

Ondeugend daten is uiteraard een dating website. Als we even uitgebreid zoeken op de website dan zien we dat ze actief zijn sinds 2011! Dus het zijn zeker geen nieuwelingen op het gebied van online dating. Zoals de naam “Ondeugend Daten” doet vermoeden, kan je op deze website terecht voor een leuke maar vooral spannend date. Dit is een zeer populaire datingwebsite voor zowel vrouwen als mannen. Als je een éénmalige date wilt is dit zeker een oplossing! Maar er zijn ook enorm veel voorbeelden van mensen die dankzij Ondeugend daten een lange relatie hebben uitgebouwd.

ONDEUGEND DATEN VIDEO

ondeugend daten review

 Hoe werkt het Ondeugend Daten?

De werking van Ondeugend Daten is zeer eenvoudig.

Je hebt slechts 3 stappen nodig om een date te vinden:

 1. Maak een Gratis Account aan
 2. Klik op de bevestigingslink om uw account te bevestigen
 3. Vul uw profiel in & zoek uw potentiële date 😉

Wij raden trouwens altijd aan om eerst een gratis account aan te maken. Zoals je hierboven kan zien ben je dan actief na enkele minuten. Maar het belangrijkste van al: zo kan je rustig de website en de leden erop bekijken.

beste dating website

Ondeugend Daten prijzen

Bij ondeugend Daten heb je de keuze uit 2 accounts: Standaard Toegang of VIP Toegang.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden van deze accounts.

1. Standaard toegang(GRATIS)

 • Gratis profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

2. VIP Toegang(24.99/maand)

 • Alle Standaard opties +
 • FotoZapper gebruiken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

Zoals je ziet heb je uiteraard bij de VIP toegang alle mogelijkheden. Maar toch kan je met de gratis account een kijkje nemen hoe alles precies werkt. En wij hebben er vertrouwen in dat je daar wel een spannend of ondeugende date zal vinden. Als je wil omschakelen naar de VIP account dan kan je dit eenvoudig doen via de gekende kanalen(Bancontact, Overschrijving, Visa, Ideal, …)

Ondeugend Daten Korting

Er zijn regelmatig kortingacties actief bij de dating website van Ondeugend daten. Meestal is dit op speciale gelegenheden zoals Valentijn, vakanties, … Via de onderstaande knop kan je zien of er momenteel kortingen actief zijn. Het aanmaken van een account is gratis wat we dus altijd aanraden. Daarna kan je altijd nog genieten van een speciale korting.

GRATIS AANMELDEN 

Beste dating website België?

Er zijn in België en Nederland toch redelijk wat dating websites tegenwoordig. Voor elke doelgroep heb je meestal wel een datingwebsite waar je je kan aanmelden. Dus iedereen zal wel een verschillende website aanduiden als DE beste dating website. Maatje meer dating? We hebben de dating website van Ondeugend Daten de laatste weken uitgebreid getest(zowel gratis als de betalende versie) en kunnen alvast meegeven dat het een zeer leuke ervaring is. De website werkt zeer vlot en als je uw profiel goed invult zal je direct aan de praat raken met een potentiële date. Ze doen er trouwens alles aan om fake accounts en dergelijke uit te sluiten op de website. Enigste voorwaarde dat we moeten meegeven is dat je minstens 18 jaar moet zijn om je gratis aan te melden bij Ondeugend Daten.

dating in belgië

Ondeugend Daten Ervaringen online

De ervaringen van Ondeugend daten online zijn grotendeels positief. Wij hebben uitgebreid gezocht op Google en de meeste reviews en ervaringen zijn positief.

Is ondeugend Daten Betrouwbaar?

Is de website van Ondeugend Daten betrouwbaar of niet? Zoals je in deze review kan lezen is de dating website van Ondeugend Daten bijna 10 jaar al actief. Dus ze hoeven zich dan ook niet meer te bewijzen. Als we even kijken naar de bedrijfsgegevens dan zien we dat het kantoor is gevestigd in Nijmegen(Nederland). Op de pagina van de bedrijfsgegevens vinden we ook het BTW nummer + KVK nummer terug. Deze hebben wij gecontroleerd en dit klopt. Dus je hoeft geen schrik te hebben om je aan te melden bij de website van Ondeugend Daten.

Conclusie Ondeugend Daten review

Ben je op zoek naar een spannende date? Maar weet je niet direct waar je dit kan ervaren? Dan hebben wij alvast goed nieuws. Op de website van Ondeugend Daten zal je snel een leuke(spannende) date vinden. Zoals je in deze Ondeugend Daten review kan lezen is het aanmelden voltooid na enkele minuten. Zoals altijd raden wij wel aan om eerst een GRATIS account aan te maken! Op deze manier heb je geen verplichtingen en kan je al direct het potentieel bekijken van deze dating website. Klik hieronder op de link en start uw spannend dating avontuur 😉