Gaypartner review

gay partner review

Welkom bij deze Gaypartner review!

Bij Gaypartner is een zeer betrouwbare dating site voor homoseksuele mannen. Hier kan je je als vrijgezel inschrijven en op zoek gaan naar een geschikte partner of naar een leuk avontuurtje. Belangrijk is wel, dat je dit correct invult naar wat je op zoek bent, bij je inschrijving.

Een account aanmaken op deze dating site is volledig gratis en biedt je heel wat mogelijkheden. Wij beoordelen deze datingsite met een 9 op 10. Alles wat je moet weten voor deze beoordeling kan je hieronder aflezen.

Gaypartner prijzen

Zoals op de meeste dating sites is het ook mogelijk om bij gaypartner je gratis in te schrijven. Bij het aanmelden zal je dan ook gauw zien, dat er reeds een tal van gratis mogelijkheden zijn. Gratis opties zoals het zoeken naar andere leden, een wink versturen of aantonen dat je interesse hebt in iemand. Je kan gebruik maken van enkele standaard openingszinnen maa wanneer je net iets verder wenst te gaan dan door het database scrollen en standaard zinnen door iemand aan te schrijven, dan zal je moeten overgaan naar betaling.

Gaypartner werkt met credits in een creditpack. Hoe groter je bundel of pack dat je aankoopt, hoe goedkoper je credit uiteraard zal zijn. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare creditpacks met prijzen;

  • Een creditpack met 10 kost je 10 Euro
  • Creditpack met 25 zakt reeds naar 22,50 Euro
  • Voor een creditpack met 50 heb je een kostprijs van 42,50 Euro
  • Een creditpack met 100 kost je 80 Euro
  • Als slot heb je het grote creditpack met maar liefst 275 en kostprijs 200 Euro

Zoals je kan zien en we hierboven hebben opgegeven, worden credits goedkoper naarmate van je grotere bundel. Wie deze dating site eerst wenst uit te testen kan natuurlijk beter eerst starten met een kleinere pack.

Iedere betaling kan doorgaan met een maestrocard, ideal, bancontact of via overschrijving.

 

GAYPARTNER VIDEO

gaypartner review

Wat is er anders?

Veel datingsites hebben allemaal dezelfde opties en garanties. Wat maakt Gaypartner dan anders? Wel de gratis beschikbare opties zijn op deze site zijn een leuke extra. Waar je bij een andere site al eerder moet betalen voor het toesturen van een wink of interesse in iemand, kan je dit op Gaypartner geheel gratis doen. Daarnaast kan je reeds een gesprek opstarten met enkele gratis standaardzinnen. Dit is een optie die andere dating sites helemaal niet aanbieden. Man zoekt man afsfpraakjes? Bij vele betaal je onmiddellijk waar je naast het zoeken ook nog iets anders wenst te doen. Gaypartner geeft je de mogelijkheid, net iets verder af te tasten. Ook kan je genieten van de leuke gay chat.

Dit nodigt je natuurlijk nog meer uit en biedt je ook een betere garantie op slagen. Je kan namelijk al zien of je eerste contactopname aan de hand van een standaard en gratis zin, je reeds iets oplevert. Daarna kan je weer verder met je aankoop in creditpacks.

Nog een verandering op deze site?

Tuurlijk wel, iedere dating site zoekt enkel en alleen maar serieuze singles. Bij Gaypartner kan je dit ook maar je kan ook een geweldige avontuur opzoeken voor je gay afspraakjes. Je vult je eigen keuze in bij het aanmelden en zo kan je meteen aan de slag, naar wat jij echt nodig hebt en naar wat jij echt wenst te zoeken. Iedereen maakt hier een eerlijke keuze in en deze wordt ook gerespecteerd.

Daarnaast kan je het ook een kans geven toch? Wie op zoek is naar een avontuurtje kan ook in alle omstandigheden toch van mening veranderen en overdonderd worden. En daar doen ze het voor…

gaypartner ervaringen

Waarom Gaypartner?

Het is niet altijd even eenvoudig voor homoseksuele mannen om een gepaste date of partner te vinden, die ook nog eens op diezelfde golflengte zit. Het is een wereld apart met heel wat andere verwachtingen. Daarnaast zijn er heel veel dating sites voor heteroseksuelen of gemengd publiek. Dat maakt de zoektocht dan ook weer niet gemakkelijker.

Het moet natuurlijk niet zo moeilijk te zijn. Met Gaypartner kan je op een leuke, eerlijke en vooral unieke manier, heel erg spannende momenten beleven en de partner naar jouw wens uitzoeken. Je komt op deze site enkel mannen tegen met diezelfde verwachting als jezelf.

Gaypartner is zeer populair in omstreken en kent dan ook een heel aantal leden. Per maand kent deze site toch een bezoek van een 1,6 miljoen mannen. Daarnaast worden meer dan 100.000 berichten naar elkaar verstuurd. Dit maakt de kans op het vinden van jouw droomman, toch een pak groter.

GRATIS AANMELDEN

Het is wel heel erg belangrijk dat je aangeeft, naar wat jij op zoek bent, bij je registratie. Zo voorkom je teleurstelling van beide kanten en kan je iemand vinden met eenzelfde verwachting in de zoektocht.

Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te weten dat alle gegevens veilig en en betrouwbaar zijn. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de discretie van ieder lid. Je profiel zal dan ook niet zomaar vertoond worden in de verschillende zoekmachines. Heb je toch vragen? Dan kan je ook terecht bij een 24 uur op 7 klantendienst. Je kan hen per telefoon of mail bereiken en ze helpen je heel graag verder.

Conclusie Gaypartner review

Wie op zoek is naar een serieuze relatie of toch eerder een leuk avontuurtje en bovendien ook homoseksueel is, kan zich perfect aansluiten op deze dating site. Met een duidelijke aanduiding van wat je wenst, zal je teleurstelling tegengaan en is het vinden van een ideale partner een echt kinderspel.

Test deze dating site uit met alle extra gratis opties die je verkrijgt. Ontdek wat je er allemaal kan doen en je zal zien dat je hier alleen maar succes voor terugkrijgt.

Je hoeft geen dure abonnementen op te nemen. Je kan er creditpacks aankopen met het budget dat jij wilt. En wanneer je grotere packs aankoopt, worden ook je credits goedkoper.

Wij geven deze dating site een 9 op 10 omdat ze naast hen populariteit ook veiligheid en discretie aanbieden. Bovendien zijn alle profielen en gegevens op deze dating site betrouwbaar en is succes gegarandeerd. De drempel om iemand aan te spreken, ligt met deze dating site een pak lager dan iemand ontmoeten in een café of wanneer je uitgaat. Bovendien is het niet evident om iemand te vinden met eenzelfde verwachting als die van jou. Op Gaypartner kan dit uiteraard wel.

We zijn er dan ook van overtuigd dat je via Gaypartner , snel en eenvoudig enkele contacten kan leggen en leuke dates kan beleven.