Be2 review, beste dating website?

be2 review

Welkom bij deze BE2 Review!

We gaan vandaag verder met een derde dating website: BE2! Dit is ook een vrij populaire datingwebsite die al ruimte tijd online is in België en Nederland. De reden dat we een review schrijven over BE2 is vrij eenvoudig: we krijgen regelmatig vragen achter onze mening voor deze dating website. Het is voor mensen die nieuw zijn in de online dating wereld dan ook niet altijd even gemakkelijk om te zien welke de goede of slechte dating websites zijn. En niemand verliest graag geld en tijd! Daarom hebben wij enkele weken terug een account aangemaakt bij BE2 en even gekeken hoe alles precies werkt.

be2 reviews

Wat is BE2

BE2 is dus een populaire maatje meer dating websites die zich richt op singles. Je kan je gratis aanmelden om te zien of deze dating website iets is voor u of niet. BE2 is al meer dan 16 jaar actief in de dating wereld. Ze zijn naast België en Nederland ook actief in 30 andere landen in de wereld. Dit zegt wel iets over de grootte van deze dating website. Dagelijks registeren zich gemiddeld 20000 mensen bij BE2(wereldwijd)

BE2 VIDEO

be2 review nederlands

 

Hoe werkt het BE2?

Als je (gratis) wil starten met deze dating websites hoef je enkel 3 eenvoudige stappen uit te voeren:

1. Gratis account aanmaken

2. Account bevestigen

3. Profiel invullen

Dus dit is net zoals bij de andere dating websites zeer eenvoudig om te doen. Start dus gewoon met het aanmaken van een gratis account. Achteraf kan je altijd nog upgraden naar een andere account. Maar op deze manier kan je kijken wie er allemaal op deze dating website zit.

be2 betrouwbaar

BE2 prijzen

Standaard kan je dus direct een gratis account aanmaken bij BE2. Wil je echter genieten van alle premium functies dan kan je upgraden.

Je hebt dan de keuze uit: 

 • 3 maanden 49,90 euro per maand
 • 6 maanden kost 29,90 euro per maand
 • 12 maanden kost 24,90 euro per maand

Voordelen Premium account:

 • Zien wie uw profiel heeft bezocht
 • Onbeperkt berichten versturen
 • Duidelijk zichtbare foto’s
 • Foto’s opladen
 • Persoonlijk profiel Persoonlijkheidstest
 • Beschrijving van uw ideale partner
 • Onbeperkt berichten ontvangen en lezen
 • Onbeperkt “VRAAG het maar” uitnodigingen versturen

BE2 Korting

Er zijn af en toe speciale kortingsacties bij BE2. Momenteel zijn er geen acties of kortingen actief op de website van BE2. Daarom raden wij aan om gewoon te starten met een gratis account zonder verplichten. Zo kan je al even kijken wie er allemaal op deze dating website zit.

GRATIS AANMELDEN 

BE2 Ervaringen online

Zoals bij elke dating review kijken we altijd ook even op Google om te zien wat de meeste ervaringen en reviews daar zijn. Ook hier zijn de meningen verschillend: positief en minder positief. We mogen één ding niet vergeten: je kan nooit voor iedereen goed doen. En door of dankzij het internet en vooral Google kan iedereen zijn mening geven.

be2 ervaringen

Is BE2 Betrouwbaar?

De dating website BE2 is vast en zeker betrouwbaar. Als we even zoeken op de website dan zien we dat de kantoren zijn gevestigd in Luxemburg. Dit adres hebben we gecontroleerd en klopt. Ze zijn trouwens a actief in de dating wereld sinds 2004. Dit is dus al ruim 16 jaar. Ze zijn actief in meer dan 30 landen in de wereld.

Conclusie BE2 review

We zitten al terug bij het einde van deze BE2 review. Zoals je hierboven kan lezen hebben we geen slechte zaken kunnen vast stellen. BE2 richt zich vooral op single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie of een avontuur. Vooraleer je een betalende account afsluit, raden wij aan om te starten met een gratis account. Je kan je direct gratis aanmelden en daarna rustig kijken naar de mannen of vrouwen op deze dating website. Zo heb je dus geen verplichtingen. Wij hebben deze dating website ook enkele weken getest en moeten zeggen dat alles zeer correct en snel verliep. Ben je op zoek naar een date?

Klik op de link hieronder en maak een gratis account aan.